Costa Rica-reis met kinderen

Bouw je Costa Rica-reis met kinderen

Individuele familiereis Costa Rica

Costa Rica is een ultieme bestemming voor een familiereis met zowel jonge kinderen als tieners. Het is er veilig, de reisafstanden zijn er kort en de temperatuur is aangenaam. En welk kind houdt nou niet van dieren spotten, ravotten in de natuur en dobberen in een zwembad? Je kunt tijdens je Costa Rica-rondreis met kinderen zelf bepalen hoe relaxed of actief je de reis maakt.
Op reis tijdens de zomervakantie? In juli en augustus is het regenseizoen. Geen zorg: alles staat in bloei en dat ene korte buitje zo nu en dan is zo voorbij. Bovendien kun je nu schildpadden spotten op het strand! Wij, Costa Rica-fanaten Nienke en Mariska, hebben zelf met ons gezin door het land gereisd en adviseren jullie graag uit eigen ervaring.

Costa Rica-reizen met kinderen op maat gemaakt

Hoe ziet jouw ideale Costa Rica-reis met kinderen eruit?

Ter inspiratie hebben wij een aantal individuele Costa Rica-rondreizen voor gezinnen samengesteld. Deze kunnen jullie nog naar wens aanpassen. Jullie kindvriendelijke slaapplekken, huurauto en gave activiteiten regelen wij alvast voor jullie.

Naast rondreizen hebben we ook bouwstenen: korte Costa Rica-reizen van 2-4 dagen, die jullie kunnen combineren zoals jullie zelf willen. We hebben daarvoor onze leuke, kindvriendelijke plekken voor jullie op een rij gezet.

Ontdek het echte Costa Rica

Met Riksja Family Costa Rica (voorheen CostaRicaKids) beleven jullie het land van dichtbij. Glijd per kano door groene kanalen in het regenwoud, waar je dieren goed kunt spotten. Of zoek het hogerop en zoef aan een kabelbaan door mistige boomtoppen. Voor elke leeftijd hebben we passende activiteiten. Voor jou én je kinderen een ervaring.

Jullie slapen onderweg in knusse, kleinschalige hotels. Denk aan comfortabele junglehuisjes, een ecolodge aan een schildpadstrand of een landhuis met vlindertuin. Lekker relaxed afsluiten aan een van de rustige zandstranden is natuurlijk vanzelfsprekend!

 

Wij helpen je op weg

Net zo enthousiast als wij? Wij, Costa Rica-fans Mariska en Nienke, helpen je graag bij het samenstellen van je individuele Costa Rica-rondreis met kinderen. We zijn reizende moeders en hebben de reis zelf met onze kinderen gemaakt. We geven je advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen en vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten: over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een lange rit of de kans op een tropische bui, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen. Vraag gerust een vrijblijvend reisvoorstel aan. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.