Costa Rica combineren met Nicaragua

Costa Rica combineren met Panama of Nicaragua?

Costa Rica combineren met Panama en Nicaragua

  • Combinatie rondreis

Bij Riksja Family Costa Rica kun je Costa Rica combineren met Nicaragua en/of Panama. Hoewel Costa Rica eenvoudig met auto te bereizen is reis je in de buurlanden met privé-transfers, boot of bus. De reisafstanden in Nicaragua zijn zeer behapbaar. In Panama neem je voor de grootste afstand een binnenlandse vlucht. Deze landen bieden je net dat extra wat je gezinsreis compleet maakt; cultuur proeven in Nicaragua en bounty-eilandjes in Panama.

Nicaragua

Combineer de natuur van Costa Rica, met de koloniale invloeden in Nicaragua. Hier snuif je cultuur. Na de jungle, vulkanen en nevelwoud steek je de grens over naar sfeervol Granada. Struin langs de gekleurde huisjes met je gezin en eet een ijsje op het centrale plein. Ontspan op Ometepe, een niks-moet-alles-kan-eiland waar de tijd lijkt stil te staan. Stap op een scooter of paard om het eiland te verkennen of lekker even niets op het strand aan het grote meer van Nicaragua. In Nicaragua is de manier van reizen al net zo afwisselend als de plekken die je aandoet; je reist per boot, bus of privé-transfers.

PanamaCosta Rica combineren met Panama

In Panama verblijf je op de Caribische eilandjes van Bocas del Toro met rastabewoners en parelwitte stranden. Tijd voor snorkelen en luieren in je hangmat. Ontdek de onderwaterwereld en spot schildpadden en gekleurde vissen en misschien springen de dolfijnen rond je boot. Begin of eindig je reis in Panama Stad en neem een kijkje bij het indrukwekkende Panama-kanaal. Je reist met transfers, omdat je huurauto de grens niet over mag. Tussen Panama Stad en Bocas del Toro pak je een binnenlandse vlucht.

Benieuwd naar de exacte mogelijkheden om Costa Rica met Nicaragua en/of Panama te combineren? Neem dan contact op met onze reisspecialisten Nienke en Mariska.

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan