Ojochal Costa Rica met kinderen - dolfijnen spotten

Een dol fijn avontuur in Dominical!

Dominical met kinderen

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Dominical
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 216,- per volwassene
€ 160,- per kind

Sluit je reis af in het relaxte plaatsje Dominical. Je gaat mee op onze snorkeltrip op zoek naar dolfijnen! In december en januari heb je ook kans op het spotten van walvissen (officieel van november tot maart en van juli tot september). Wil je nog meer zien van de omgeving? Denk dan eens aan snorkelen bij Isla del Caño, plan een jungletrip naar het spectaculaire Corcovado Park of ga surfen bij het nabijgelegen strand. Je slaapt in een comfortabele lodge met een heerlijk zwembad om af te koelen, een midgetgolf- en tennisbaan voor wat meer actie of laat je lekker verwennen in de spa.

Overnachten: 3 nachten in een chalet met zwembad
Excursies: Dolfijnen/snorkel excursie Isla Ballena
Maaltijden:: 3 x ontbijt
  • Huurauto

  • overige maaltijden en drankjes

  • overige excursies en entreegelden

costa-rica-rondreis-tortuga

Dag 1 – Aankomst Dominical Costa Rica

Na ruim een half uur rijden vanaf Manuel Antonio, kom je rond de middag aan bij onze comfortabele lodge. Neem na je lunch een duik in het zwembad of ga op verkenning! De stranden zijn rustig en hierdoor geschikt om  strandwandelingen te maken. Vlakbij de lodge, die mooi aan de rivier is gelegen vind je het plaatsje Dominical met wat shops en een paar restaurants waar je s’avonds een hapje kunt eten. Verwacht geen enorm aanbod, maar geniet juist van dit nog onontdekte stukje Costa Rica.

Dolfijn-tortuga

Dag 2  – Dolfijnen / snorkel tour – Uvita

Vandaag ga je op pad met de boot vanuit Uvita op circa een half uur rijden van Dominical. Je vaart naar Isla Ballena, het onderwater National Park van Costa Rica. De dolfijnen zoek je vanaf Playa Ballena langs de kust. Je kunt er snorkelen en als je geluk hebt zwemmen de dolfijnen vlak langs de boot! Van november tot maart en van juli tot september heb je ook nog een grote kans dat je een walvis spot. De kans om een dolfijn te zien is het hele jaar aanwezig. Hou je ogen dus goed open!

Dag 3 – Vrije dag – Dominical

De volgende dag ben je vrij. Je kunt er voor kiezen om te ontspannen bij het zwembad, naar het bekende nationale park van Manuel Antonio een half uur naar het noorden of naar een van de nabijgelegen stranden. Hier geen stranden om echt te gaan zonnebaden, maar juist om op ontdekkingspad te gaan met je kids. Wil je meer actie? Denk dan eens aan een surfles bij het nabijgelegen stran.

Een dagtrip naar het natuurgebied van Corcovado kan natuurlijk ook. Je kunt helaas niet ter plaatse beslissen of je deze dagtrip wilt doen. Deze is alleen vooraf te boeken. Wij horen het graag als je hier interesse in hebt.

auto-tortuga

Dag 4 – Vertrek Dominical of verlenging

Na het ontbijt vertrek je weer richting San Jose. Deze rit duurt ongeveer 5 uur. Je rijdt over goede wegen en komt een aantal mooie uitzichtpunten tegen. Wil je langer genieten van Dominical en de omgeving? Vraag dan naar de mogelijkheden om je verblijf te verlengen.

Verstuur je reisplan