Vijf redenen om met Riksja Family naar Costa Rica te reizen

Riksja Costa Rica Kids - Costa Rica kinderenMet de kinderen een reis naar Costa Rica maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of met tieners reist, Costa Rica is geschikt voor het hele gezin. Twijfel je nog? Wij geven je vijf redenen om met Riksja Family Costa Rica op reis te gaan.

#1 Team van reizende ouders

We zijn allemaal reizende ouders, grotendeels moeders, én reisfanaten. Voordat de kinderen kwamen, reisden we al de hele wereld over en dat is met de komst van de kinderen niet veranderd. We weten dan ook uit eigen ervaring wat het is om met een gezin op reis te gaan.

#2 Individuele reizen op maat

Een reis bouwen doe je zelf aan de hand van onze Costa Rica-bouwstenen: korte reizen van een paar dagen. Jij kiest die bouwstenen die jullie als gezin aanspreken en wij helpen je met de route en planning. Zodat jullie het maximale uit jullie reis halen. Je reist individueel, met je eigen gezin, in jullie tempo. Tijdens sommige activiteiten en in populaire periodes kom je geregeld andere gezinnen tegen, wel zo leuk voor de kinderen.

#3 Costa Rica bestemmingsexpert

Wij, Nienke, Mariska en Marloes, zijn de bestemmingsexperts op Costa Rica en houden ons de hele dag bezig met dit heerlijke land. Nee, wij zijn geen ‘reisspecialist’ die de hele wereld verkoopt, maar experts op onze eigen bestemming. We kennen het land, zijn hier zelf ook geweest, en weten dus precies welke mogelijkheden er zijn.

#4 Afgestemd op jouw gezin

En hoe je dan door Costa Rica reist? Dat bepaal je zelf. Wij snappen als geen ander dat elk gezin een andere behoefte heeft. Zo ligt het reistempo met kleine kinderen een stukje lager en zijn de reisafstanden niet te lang. Voor reizen met tieners regelen we wat meer actie en avontuur. En niet onbelangrijk: de reizen zijn voor jou als ouder ook leuk!

#5 Highlights net even anders

Grote kans dat je, net als wij, op reis minder bekende plekken wilt ontdekken, maar óók de hoogtepunten wilt zien. Het worden niet voor niets hoogtepunten genoemd. Daarbij zorgen we er ook voor dat je het lokale leven ontdekt. Zo ga je in Puerto Viejo de Sarapiqui op bezoek bij de ananasboer Don Rudolfo. Een bijzonder kijkje in het plattelandsleven. De avonturiers kunnen dit combineren met een rafttocht. Dat inkijkje krijg je ook bij koffieboer Christian in Turrialba. Sterker nog: je kunt hier zelfs de handen uit de mouwen steken en meehelpen op het land.

Enthousiast?

Bekijk hier onze Costa Rica-bouwstenen of kant-en-klare Costa Rica-rondreizen of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.