Vliegticket Costa Rica nodig?

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Costa Rica voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Family Costa Rica-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:
✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket naar Costa Rica zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Costa Rica-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Family Costa Rica, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Vliegtickets Costa Rica

vliegtickets Costa Rica - klm Laagseizoen vanaf €782,- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €1.200,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Geen (alleen in de periode van november t/m maart)
vliegtickets Costa Rica - klm Laagseizoen vanaf €712- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €950,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Panama City
vliegtickets Costa Rica - continental airlines Laagseizoen vanaf €722,- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €950,- per persoon,- p.p. Economy Overstap New York of Houston
vliegtickets Costa Rica - Swiss Air Laagseizoen vanaf €720,- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €989,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Zürich, op dinsdag en vrijdag
vliegtickets Costa Rica - delta airlines Laagseizoen vanaf €686,- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €950,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Atlanta
vliegtickets Costa Rica - continental airlines Laagseizoen vanaf €760,- per persoon,- p.p. Economy Route Brussel - San José
Hoogseizoen vanaf €1.200,- per persoon,- p.p. Economy Overstap New York of Houston
vliegtickets Costa Rica - delta airlines Laagseizoen vanaf €780,- per persoon,- p.p. Economy Route Brussel - San José
Hoogseizoen vanaf €1.260,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Atlanta

Laagseizoen: september – december, januari – juni
Hoogseizoen: juli, augustus en kerstperiode

Vliegen naar of via Amerika

Als je reist naar of via de USA, dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de volgende website: ESTA. Het invullen duurt ca. een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Voor het invullen van het formulier moet US$ 14,- betaald worden. Hier is een creditcard voor nodig. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver word je geweigerd op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is.

Kinderkorting

De meeste luchtvaartmaatschappijen geven reizigers met kinderen korting op het vluchttarief. Bepalend hiervoor is de luchtvaartmaatschappij en de leeftijd op de dag van vertrek. Bij je aanvraag zullen we deze exacte korting aan je doorgeven. Een baby heeft geen recht op een stoel. Voor kinderen tot en met 6 maanden kunnen we een babybedje aanvragen.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Riksja Family Costa Rica ).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Costa Rica vliegticket.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande tarieven zijn richtprijzen zoals ontvangen van de airlines. Wijzigingen zijn voorbehouden, aangezien de tarieven iedere maand, maar ook dagelijks kunnen verschillen. Nadat we je reis aanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.