klm-toestelVliegtickets Costa Rica

Vliegtickets naar Costa Rica op maat

Naast het op maat maken van jouw Costa Rica reis, kan Riksja Family Costa Rica ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Riksja Family Costa Rica bouwstenen of een Riksja Family Costa Rica rondreis).

óf: zelf je vliegtickets naar Costa Rica zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Costa Rica vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, zet dan de gegevens in “mijn reisplan”. Onze Riksja Family Costa Rica reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisvoorstel dat past bij je geboekte vlucht.

Vliegtickets Costa Rica

vliegtickets Costa Rica - klm Laagseizoen vanaf €620,- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €1000,- per persoon,- p.p. Economy Overstap geen
vliegtickets Costa Rica - klm Laagseizoen vanaf €770- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €1000,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Panama City
vliegtickets Costa Rica - continental airlines Laagseizoen vanaf €740,- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €950,- per persoon,- p.p. Economy Overstap New York of Houston
vliegtickets Costa Rica - Swiss Air Laagseizoen vanaf €694,- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €989,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Zürich, op dinsdag en vrijdag
vliegtickets Costa Rica - delta airlines Laagseizoen vanaf €699,- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €1039,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Atlanta
vliegtickets Costa Rica - continental airlines Laagseizoen vanaf €749,- per persoon,- p.p. Economy Route Brussel - San José
Hoogseizoen vanaf €1400,- per persoon,- p.p. Economy Overstap New York of Houston
vliegtickets Costa Rica - delta airlines Laagseizoen vanaf €1128,- per persoon,- p.p. Economy Route Brussel - San José
Hoogseizoen vanaf €1319,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Atlanta
vliegtickets Costa Rica - Iberia Laagseizoen vanaf €649,- per persoon,- p.p. Economy Route Dusseldorf - San José
Hoogseizoen vanaf €1050,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Madrid

Laagseizoen: half augustus-half december, eind december-eind juni
Hoogseizoen:eind juni-half augustus, kerstperiode

Vliegen naar of via Amerika

Als je reist naar of via de USA, dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de volgende website: ESTA. Het invullen duurt ca. een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Voor het invullen van het formulier moet US$ 14,- betaald worden. Hier is een creditcard voor nodig. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver word je geweigerd op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is.

Kinderkorting

De meeste luchtvaartmaatschappijen geven reizigers met kinderen korting op het vluchttarief. Bepalend hiervoor is de luchtvaartmaatschappij en de leeftijd op de dag van vertrek. Bij je aanvraag zullen we deze exacte korting aan je doorgeven. Een baby heeft geen recht op een stoel. Voor kinderen tot en met 6 maanden kunnen we een babybedje aanvragen.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Riksja Family Costa Rica ).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Costa Rica vliegticket.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande tarieven zijn richtprijzen zoals ontvangen van de airlines. Wijzigingen zijn voorbehouden, aangezien de tarieven iedere maand, maar ook dagelijks kunnen verschillen. Nadat we je reis aanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Terug naar de hoofdpagina van Riksja Family Costa Rica
of
naar het rondreizen overzicht